Про мене

Вітаннячка, чи, як кажуть словаки, агой!

Я Юля, а можна просто Юлька)
Я українка, хоча наразі живу у маленькому словацькому містечку Левіце. Отак мені пощастило переїхати з міста Лева до містечка Левиці.
У мене майже скажена фантазія і я невиправний мрійник, але, нажаль, пам’ять в мене дуже вже несерйозна – часто не хоче пригадати про що раніше мені мріялося і фантазувалося, тому ідея з отаким от віртуальним записничком це, перш за все спосіб не забути своїх мрій, фантазій, ідей, хороших емоцій, посмішок і кумедних слів моєї маленької доці, а зрештою і кожного прожитого дня:)
Про себе розказувати не дуже вмію….., бо не люблю себе, кохану, хвалити і поганити теж не буду:))) Загалом, дуже люблю читати – це, напевно, єдине “люблю”, яке в мене не змінилося за все моє свідоме життя, бо інші “люблю” появляються періодично і дуже вже тимчасові… я швидко загоряюся новою ідеєю, новим захопленням і так само швидко воно мене відпускає… Зате я багато чого спробувала:)
Ще я люблю смайлики, осінній дощ і туман – це теж незмінне, за умови, що його незабагато.
При нагоді і потребі люблю ламати стереотипи, йти проти системи чи звичних мірок “як треба робити, казати, одягатися і т.і.”, люблю все “інакше” і “не таке як всі”, воно ж бо все таке особливе…
Страшенно не люблю заздрісних і дволиких людей – я просто не можу їх зрозуміти…
Отака от я… яка вже є, і буду рада, якщо мої історійки сподобаються чи принесуть користь іще комусь, ну хоча б викличуть посмішку на вашому обличчі:)

Гарного вам настрою:)))

16 thoughts on “Про мене

  1. Oksana 25.09.2013 / 06:39

    Юль ти дуже гарно пишеш різні історії і вони настільки цікаві що я прочитала всі і чекаю нових з превеликим нетерпінням. Ну дуже вже цікаво!!!!!!

    Подобається

  2. Вова зы Львова =) 22.02.2014 / 17:42

    привіт, привіт. як у вас там справульки? неможу з вами зконтактуватись через скайп 😦
    якщо зможете загляньте в скайп після 20оо за Києвом.

    Подобається

  3. Оксана Скоц 30.09.2014 / 12:46

    Доброго дня) Завітала на Ваш блог і він мене зразу дуже зацікавив. Подивились, що Ви і зараз пишете сюди – і додала до закладок. А коли прочитала тут про Вас зрозуміла, що стану Вашою постійною читачкою. Дещо з того, що Ви написали, ніби про мене.

    Подобається

  4. Vorobus 09.10.2014 / 13:13

    Як можна з вами зв’язатися, хочу запропонувати вам стати черговим гостем в рубриці “Інтерв’ю” із цікавими людьми

    Подобається

  5. Оксана 27.12.2014 / 18:40

    Юльчик, твій вчорашній комент в моєму блозі і посилання на нагороду перевернуло мій звичний день з ніг на голову ))) Я собі отако тихенько пишу статті, змінюю дизайн блогу, все щось редагую, і аж вчора зрозуміла, що у мого скромного блога є постійні читачки )))
    В тебе чарівні статті! Такі надихаючі і позитивні – мммм! Записуюсь в постійні читачки 😉

    Подобається

Залишити коментар